Monday, September 14, 2009

Majlis Berbuka Puasa x-SKTM upsr '98


salam sume.. entry ni adalah khas tuk ex-sekolah kebangsaan taman medan (upsr 1998) smata2 shj.. hehehhe.. da confirm nk buke pose kt BISTO QASEH seksyen 13, shah alam hr rabu ni 16hb.. bistro ni diketuai oleh Kemalawati or kak mala yang sungguh peramah orangnye.. klik sni.. so saje pinjam blog ni tuk update list name yg confirm join.. sooooooooo xcited n xsabo nk tggu.. hehehe.. pada yg belom update status tu cpt2 la.. sblm kul 5 ni k.. ptg kang blk kje bley aku terus singgah kedai tu tuk booking tempat.. pada yg nk join tp xbley confirm lg jgn risau.. aku akan reserved kan 5tmpt lg tuk korang.. last cnfirm sblm bebuke tu la tp aku xjamin ade tmpt lg or x.. so ape lg? cnfirm la skrg sblm menyesal.. hehehe..

name2 yg confirm join
baizura (den ler)
hafeziv
nizam hamid
pakya
azura arbaee
juraidah
khamsiah
lailatul asikin
zaimah
hanisah
dollah
ain sahid
adib
fendi
wana shuib
syazwan
azura matzin
apis ramli

menu buffet RM18.90 (
masakan kampung)
40x lauk pauk
3x air
3x pengat
10x kuih muih
1x noodle

map (click to large)
P/s: pinjam map upin & ipin jap sbb bistro qaseh btol2 blkg tu je (1 area)..

BISTRO QASEH
No 2 Jalan Boling Padang F 13/F
Seksyen 13 40100 Shah Alam



Thursday, September 10, 2009

Bismina d' Collection


Sejak 2menjak ni sy agak kebizian sket.. cian blog ni mcm di-anak-tirikan pulak hoohooho.. smpena aidilfitri yg akan mnjelang dlm seminggu lebeh dr skrg ni, tmpahan cookies pun agak boleh tahan jugak la tuk 1st step ni.. THANKS to all customer n mbe2 yg sudi meng'order' cookies yg xseberapa tu.. hehee next time jgn serik tuk meng'order' lg ye.. sgala komen2 anda akan diambil iktibar utk sy meningkatkan serta memantopkan diri dlm bisnes.. maklum la sy budak br belaja =P dan dgn itu, sy melangkah 1 lg step dlm dunia bisnes dgn mnjual shawl2 yg meletop zaman skrg.. dgn bantuan mbe merangkap model sy, SHAM'z dpt la mghasilkan serba sket design2 tbaru.. so ape tggu lg? raye pun da dkat.. moh ler jenguk on9 bisnes sy di Bismina d' Collection.. jgn malu jgn segan mari2..

Sticky NOTE

http://www.emocutez.com
to all my followers & my silentz reader also..
click HERE for my wedding invitation..