Monday, December 21, 2009

76 days =)


fuhh~ lega sket harini sbb da byk yg setel.. byk checklist aku da update td.. tp xbley lega sgt.. walaupun tinggal bape kerat je yg blom setel, next month still kne buat byk bnde.. nk shoot pra wedding la.. nk g spa la.. gubah hantaran lg.. kemas umh yg sntiasa bsepahnye.. adoyaiii.. mase pulak cpt sgt b'lalu.. mujur la barang2 hantaran sume smpat beli ngn tunang.. hr kamis lps kitrg g cr kasut kt sunway pyramid.. akhirnye jmpe jugak sbb smlm nye usha kt mid xjmpe2.. jumaat lak g masjid india beli kain pasang, kain pelikat, songkok, sejadah n telekung.. tinggal kek, coklat, buah ngn manisan2 len je lom setel.. sbtu aku ikut die blk johor tuk setelkan mak andam kt sane.. cik seri kate aku nmpk makin kuwus.. ye ke?? kalu btol bgs la.. smpat lg nk usaha ni.. mlm tu jugak aku blk ke pj.. smpi pagi ahad.. aku pun bls dendam tido puas2 1hr.. kalu xcukup tdo kang, mule la kpala kelemumur.. mbe teknik aku kawen pun aku xbley pegi.. ngantok gilo.. sori ye mock, knduri aku nti jgn xdtg pulak.. hehehehhee.. maklum la bz sket, tdo pun xsmpat.. ngeeee =P

Thursday, December 17, 2009

OMG~ 80 days left..


smpat ke ni?? my counting date tinggal 80 hari je lg.. OMG.. sedar xsedar cpt btol mase berlalu.. lalu pun xmntak izin.. cit!!bley bgurau pulak.. mase2 genting ni la aku nk catch up blk sumenye sblm hr bsejarah akan btukar hnye tinggal sejarah lak nti.. hoohohoho.. mcm2 checklist nk kne wat ni smpi da xtau cmne nk mulekan.. Ya ALLAH, kau permudahkan lah urusan ku.. Amin Ya Rabbal A'lamin.. Bismillahirrahmanirrahim.. mulekan dgn procedure dlu..

Wedding Procedures

Groom's Tasks
* Daftar kursus perkahwinan di Jabatan Agama -> done!
* Mengikuti Kursus Perkahwinan -> done!
* Dapatkan Sijil Tamat Kursus dari Pengendali Kursus - done!
* Isi borang permohonan berkahwin
-> done!
* Sertakan bersama surat akuan bujang (dimateri dengan cap syarikat bekerja)
-> done!
* Ujian HIV -> done!
* Tandatangan jurunikah/wakil/ketua kariah tempat anda -> done!
* Bawa 2 orang saksi semasa mengambil tandatangan -> done!
* Serahkan borang yang lengkap kepada pengantin perempuan-> done!

Bride's Tasks
* Daftar Kursus Perkahwinan di Jabatan Agama -> done!
* Mengikuti Kursus Perkahwinan -> done!
* Isi borang permohonan berkahwin -> done!
* Ujian HIV -> done!
* Dapatkan borang yang lengkap diisi dari pihak lelaki -> done!
* Lampirkan surat akuan bujang dan borang permohonan pihak lelaki -> done!
* Bawa wali dan 2 orang saksi ketika penyerahan borang -> done!

afta da dapat kelulusan from Jabatan Agama br bley tetapkan tarikh pernikahan.. tp kitrg siang2 da tetapkan pun.. cmtu la org skrg slalu wat.. hehehehe.. so kitrg dgn sebulat suara dari kedue2 belah pihak mengumumkan tarikh pernikahan pada 6mac2010, mnakala kenduri 7mac2010 di sebelah perempuan & 14mac2010 di sebelah lelaki.. checklist berikutnye adalah preparation..

Wedding Preparations

Groom's family to Petaling Jaya
* Transportation -> booked! (1bus)
* Accomodation
-> done!

Bride's family to Kota Tinggi
* Transportation -> booked! (2buses)

Grooming & Makeover
* Spa -> booked!
(Alamia Spa)
* Facial
-> booked! (Alamia Spa)
* Manicure & Pedicure -> booked! (Spa AR)

Home Decor
* House re-painting -> done!
* Decor
-> done!
* Curtain -> done!

Bilik Pengantin
* Bedroom set
-> done!
* Cadar -> done!
* Curtain -> done!
* Decor -> done!
* Re-painting -> done!

Post-Wed
* Honeymoon
-> done! (Pulau Langkawi 23Mac10)

byk lagi lom settle ni.. ponin2!! relax n tarik nafas dlm2.. then lepas.. fuhhhhhhhhh~ kite ke bab yg seterusnye.. pra wedding shoot, majlis khatam quran, nikah, malam berinai, sanding & bertandang..

Pra Wedding Shoot - Outdoor
-> done!
Venue: Putrajaya
Date: 30.01.2010
Time: 10.00AM
Theme: Gown

* Makeup -> booked! (Racikan Rampai Rinci)
* Photographer -> booked! (d'embun Photography)

Majlis Khatam al-Quran
CANCEL!
Venue: Bride's House @ PJ
Date: 06.03.2010
Time: 10.00am
Theme: N/L
* Baju -> done! (Jubah from my future late mother in law)
* al-Quran & Rehal
* Door Gift
-> done!

Pernikahan
Venue: Bride's House @ PJ
Date: 06.03.2010
Time: After Asar, 5.00 pm
Theme: White + Blue Turqoise
* Makeup -> booked! (Racikan Rampai Rinci)
* Baju Nikah ->
done! (Cik Yam @ Kota Tinggi)
* Menu majlis Nikah -> done! (Caterer by neighbor)
* Photographer -> booked! (d'embun Photography)

Malam Berinai

Venue: Bride's House @ PJ
Date: 06.03.2010
Time: After Isyak, 8.30 pm
Theme: Jawa
* Number of dresses -> booked!
(Racikan Rampai Rinci)
* Bridal Boutique -> booked!
(Racikan Rampai Rinci)
* Makeup -> booked!
(Racikan Rampai Rinci)
* Pelamin ->
booked! (Racikan Rampai Rinci)
* Accessories -> booked!
(Racikan Rampai Rinci)
* Inai ->
done!

Marhaban
Venue: Bride's House @ PJ
Date: 07.03.2010
Time: 10.00am
Theme: N/L
* Door Gift ->
done!

Persandingan
Venue: Bride's House @ PJ
Date: 07.03.2010
Time: 2.00pm
Theme: Gold & Cream
* Makeup -> booked!
(Racikan Rampai Rinci)
* Dresses -> booked!
(Racikan Rampai Rinci)
* Pelamin & Hand Bouquet -> booked!
(Racikan Rampai Rinci)
* Hire Caterer -> booked! by Abah
* Canopy -> booked! by Abah
* Audio system
-> booked! by Abah
* Hire DJ
-> booked! by Abah
* Photographer -> booked!
(Racikan Rampai Rinci)
* Kompang
-> booked! by Abah
* Bunga Pahar
-> done! (Gold)
* Bunga Manggar ->done! (Gold & Silver)
* Invitations Card -> booked! (Grazine)
* Wedding Favors & VIP's -> done!
* Wedding Cake ->
booked! (M.A.C)
* Finalize guest list ->
done!
* Family members' dress -> done!
(Gold)
* Inai
-> done!
* Penanda arah -> done!
* Pengapit -> done! (Yann & Fakar)
* Pengapit's dress ->
done! (Gold)

Majlis Bertandang
Venue: Groom's House @ Kota Tinggi
Date: 14.03.2010
Time: 2.00pm
Theme: Silver & Black

* Makeup -> booked! (Cik Seri)
* Dresses -> booked! (
Cik Seri)
* Pelamin & Hand Bouquet -> booked! (
Cik Seri)
* Hire Caterer -> booked! by my future father in law
* Canopy > booked! (Abg Zali
)
* Audio system
booked! by my future father in law
* Hire DJ
booked! by my future father in law
* Photographer -> booked! (Ariff & Abg Azir)
* Kompang ->
booked! (Kampung Jawa)
* Bunga Pahar
-> booked! (Cik Seri)
* Bunga Manggar-> done!
* Invitations Card -> booked! (Grazine)
* Wedding Favors & VIP's -> done!
* Wedding Cake
-> booked! (Pet)
* Finalize guest list ->
done!
* Family members' dress -> done!
(Silver)
* Inai
-> done!
* Penanda arah -> done!
* Pengapit -> done! (Fakar & Siti Zaidah Hanim)
* Pengapit's dress ->
done! (Silver)

tu je la wat mase ni.. kalu ade penambahan lg akan diupdate nti.. so sekian sahaja..

Hantaran Checklist


da lame xupdate blog nih.. nk kate bz keje xjugak.. bz preparing my wedding pun xjugak.. byk mengange je kut.. penin pk kan macam2 yg nk dibuat.. hurmm tibe2 je rs nk wat checklist hantaran.. takut gak wat keje last2 minit ni.. cm time btunang dlu.. seb bek sumenye bjalan lancar.. isk isk isk.. xserik2 btol aku ni..

For ME

1 Toiletteries & Perfumes Set
2 Make Up Set
3 Handbag & Kasut
4 Sejadah & Telekung
5 Baju Sepersalinan

6 Sireh (Junjung/Tepak)
7 Cake
8 Chocolate
9 Wedding Band

For HIM

1 Toiletteries & Perfumes Set
2 Baju Sepersalinan
3 Songkok & Kain Pelikat
4 Kasut

5 Potpuri
6 Sireh (Junjung/Tepak)
7 Cincin
8 Cake
9 Chocolates
10 Pulut Kuning
11 Buah2 han

tgk la tu.. mmg byk lagi lom beli.. yg da beli tu pun sbb shopping kt MID smlm.. kebetulan my fiance turun KL & mujur tengah ade sale skrg ni.. tp tu pun smpat sambar baju die ngn perfume je kt Jusco.. koyak poket die aku kejekan smpi 1k.. heheheh.. make up set lak beli kt STAGE je sbb MAC da lari budget.. mmg btol2 koyak.. kalu xde pasal xde maknenye aku nk beli.. huhuhu.. esok nk setelkan kasut ngn baju aku pulak.. yg len2 tu pun lum cover lg.. xpe2 nti aku update lg.. pelan2 kayuh..

Tuesday, November 3, 2009

peluang bisnes tadika/taska


http://www.bondamama.com/bondamama_logo.jpg

SEMINAR FRANCHISE TASKA & TADIKA BONDAMAMA

Berminat untuk menjalankan perniagaan TASKA / TADIKA ?

* Bolehkah memulakannya dengan modal yang sangat rendah ?
* Apakah program atau silibus yang sesuai ?
* Bagaimana memulakannya dengan SEGERA ?
* Bolehkan saya melakukan perniagaan secara SAMBILAN ?
* Adakah ianya MENGUNTUNGKAN ?

DAPATKAN JAWAPANNYA DI SEMINAR INTENSIF KAMI !!

Sukacita dimaklumkan bahawa Yayasan Pembangunan Nur Hikmah (YPN) akan menganjurkan satu sesi taklimat dan kursus ringkas mengenai peluang-peluang untuk membuka TASKA dan TADIKA dibawah Skim Franchise BondaMama.

Dibawah program ini anda yang berminat untuk memiliki taska atau tadika sendiri dengan modal permulaan yang rendah serta berdaya maju dijemput untuk menghadiri taklimat dan kursus ringkat seperti dibawah ini:

TARIKH: 14 NOV 2009 (Hari Sabtu)
JAM: 10.00 hingga 12.00 tengahari
TEMPAT: Yayasan Pembangunan Nur Hikmah
16-3 , Jalan Mesra Niaga
Taman Mesra, 43000 Kajang, Selangor
No. Telefon : 03-8733 2411

YURAN : RM50.00 sahaja
(daftar & bayar sebelum 10 nov 2009 dapat diskaun 50%)

CARA MENDAFTAR : Pindahan Bayaran ke Akaun Maybank KHIDMAT NURHIKMAH 564306010030 , letakkan alamat email info@bondamama.com . Kemudian SMS nama, alamat kepada nombor 019-2928001 (Puan Norlela) sebagai pengesahan kehadiran.

click map for large

Monday, October 26, 2009

FarmVille oh FarmVille~


demam game kt facebook da melanda.. especially FarmVille ni ha.. bile msk opis je mule2 msti check plantation dlu.. pastu mule la m'harverst'kn ladang then tanam blk.. smata2 nk increasing EXP.. hahhahahaa.. 1hr xbley xmen game kt fb tu tp nk wat cmne.. tu la slh 1 cara tuk bg semangat aku tuk dtg opis tiap2 hr.. huhuhu.. kje pun xbyk sgt, mule2 main igt nk ilangkan kebosanan aje.. tp lame2 da ke'gian'an la pulak.. pastu melambak2 lg game nk kne pantau.. mcm barn buddy, farm pals, n yg sewaktu dgnnye.. kalu bley 24h nk pantau sbb takut tanaman kne curik ngn players len.. pastu rebut2 lak nk curik org nye tanaman blk.. hoohohohoo.. n da lates 1 is cafe world, lg la pulak kne pantau slalu.. takut mknn tu cpt basi kalu lmbt angkat ats dapur tu.. ape la agaknye motif dwg wat game cmtu ek? bile pk2 blk byk buruk dr baiknye.. kje yg spatutnye pun makin mls nk wat.. aku la tu, xtau la korang2 cmne.. hehhehe.. pastu smpai bile nk men game tu pun aku xtau.. ape kesudahannye? kalu ade hadiah xpe gak.. nth ler ape2 pun aku ucapkan slmt thibur la kt korang sume.. jgn smpi t'abai tanggungjawab kite yg len suda la.. lu pk la sndiri.. hehe =p

Wednesday, October 21, 2009

sejadah berdiri? pelik tp benar..


mlm td aku tgk berita tv3.. ade lak isu m'gemparkan, SEJADAH BERDIRI?? ape hikmahnye?? bile dgr je berita tu aku pun naik seriau tp ade la maksud disebaliknye yg ALLAH swt nk bgtau kt kite umat islam ni.. td bile aku check blk berita t'gempar yg melanda warga Pasir Mas smlm kt on9, rupenye byk lg kejadian yg same kt tmpt laen.. tp seriously mlm td la 1st time aku dgr isu tu.. kt bwh ni aku copy laporan nye bg sape2 yg ter'miss' smlm k..

Misteri Sejadah Berdiri
Berita Harian On9

PASIR MAS: Misteri 36 helai sejadah yang dikatakan ditemui dalam keadaan 'berdiri' di surau Sekolah Kebangsaan (SK) Tok Sangkot, Meranti di sini, semalam, menarik perhatian penduduk sekitar.

Kejadian yang mula disedari jam 10.40 pagi itu, dianggap aneh tetapi Kadi Jajahan, Anuar Alsadat Noor, mengingatkan umat Islam supaya tidak membuat tafsiran sehingga boleh memesongkan akidah.

"Saya anggap ini perbuatan kanak-kanak nakal yang sengaja menyusun kedudukan semua sejadah dalam keadaan seperti sedang melakukan solat.

"Ini bukan perkara pelik," katanya yang bergegas ke sekolah itu, kira-kira jam 2.30 petang bersama kakitangan Pejabat Agama Pasir Mas bagi mengambil semua sejadah itu selepas menerima arahan Pejabat Mufti Kelantan. Anuar berkata, pihaknya terpaksa mengambil semua sejadah itu bagi mengelak kejadian berkenaan disalah tafsir umat Islam sehingga boleh menimbulkan khurafat.

Difahamkan, pada Ramadan lalu perkara sama turut berlaku di rumah seorang penduduk kampung berkenaan apabila sehelai sejadahnya berdiri sendiri.

Sementara itu, guru sekolah itu, Adnan Abdullah, berkata kejadian di surau itu disedari seorang murid Tahun Dua, Mohd Khairi Mat Yadin, 8, ketika berada dalam kelas pemulihan pembelajaran.

Beliau berkata, murid itu terpandang susunan sejadah terbabit dalam keadaan mencurigakan menerusi ruang tingkap surau itu dari kelasnya.

Kedudukan sejadah itu dikatakan seperti saf mengerjakan solat dengan semuanya membentuk bonjolan di bahagian tengah.

Sebanyak 16 helai sejadah bersusun di ruang solat lelaki, manakala 19 lagi di ruang solat perempuan, manakala satu di ruang imam di bahagian depan.

Adnan berkata, sebaik dimaklumkan mengenai kejadian itu, beliau bergegas meninjau keadaan dalam surau berkenaan.

"Saya terkejut apabila melihat keadaan susunan sejadah itu sebelum memaklumkan kepada Penolong Kanan sekolah itu, Maimon Hamzah, kerana Guru Besar, Mariam Omar, sedang menghadiri majlis rasmi di Pengkalan Chepa.

"Berikutan itu, kejadian ini dimaklumkan kepada Pejabat Pelajaran Daerah (PPD) Pasir Mas dan diarahkan supaya tidak mengganggu kedudukan semua sejadah terbabit sehingga sehingga ia dirujuk kepada Pejabat Agama Daerah Pasir Mas.

"Kira-kira setengah jam selepas penemuan sejadah ini, orang ramai mula masuk mengerumuni surau ini untuk melihat sendiri apa yang berlaku menyebabkan kami terpaksa memasang pita bagi menghalang mereka masuk ke surau," katanya.

Bagaimanapun, orang ramai mula beredar dari surau itu selepas mendapat arahan Pejabat Agama.



ORANG ramai melihat 36 sejadah berdiri di surau Sekolah Kebangsaan Tok Sangkot, Meranti, Pasir Mas semalam.

P/s: ade yg kate ni p'buatan pihak2 tertentu yg sengaja nk menarik p'hatian org ramai, ade yg kate ia 1 peringatan dr ALLAH swt..ape2 pun mari la kite same2 amek iktibar drp kejadian aneh cm ni.. sume nye kuasa dari NYA.. amek p'gajaran n think positif je k..

Tuesday, October 13, 2009

MY OPEN HOUSE~


sempena menyambut deepavali n hr2 terakhir aidilfitri ni, aku n famili ade wat makan2 sket hr ahad ni.. so aku nk mjmput korang2 sume yg free hr ahad nti dtg la ke umh aku.. detail spt di bwh:

hari / tarikh
ahad / 18 oktober 2009
waktu
5 petang – 11 malam
alamat
no 16 jalan pjs 4/10,
taman indah jaya,
46000 petaling jaya, selangor
(sila rujuk peta di bawah)


*klik peta utk besar*

aku wat majlis kecik2 aje.. start 5ptg smpi malam.. kalu ade ape2 nk tnye, bley la kol num aku 0177589283..


Monday, October 12, 2009

download je da dpt duit.. cpt!!


Salam to all.. berita gembira utk yg b'minat m'jana duit.. bkn cobaan, ini btol2.. baik punye bak kate dafi.. heheheheh.. sbnrnye aku br je baca 1 ebook b'tajuk "Mari Buat Duit Dengan Ebook" hasil tulisan usahawan ebook terkenal tanahair iaitu saudara JaMaL.. die ni memang b'pengalaman terbitkan dan hasilkan byk ebook n telah mengongsikan pengalaman dan kejayaannya dlm sebuah ebook PERCUMA tulisan dan terbitan beliau sendiri..
jgn tunggu lagi, semua rahsia kejayaan dan pengalaman beliau telah beliau kongsikan dalam ebook lebih 80 muka surat ini.. terus saja ke link download di bawah, free of charge (FOC):


http://www.buatebook.com/index.php?ref=mrsbong

lepas download ebook dari JaMaL tu, u all juga boleh menjana duit dengan affiliate PPL (Pay Per Lead) yang disediakan.. 50 sen akan diberi tuk setiap orang yg m'download dari link affiliate u all.. so ape tggu lg.. peluang dah kt dpn mata.. jom download skrg.. cume promosikan ebook je dah bley dpt duit.. cpt rebut peluang ni..

Tuesday, October 6, 2009

konvoi raye minggu ke-2


pergh.. hrtu pegi knvoi raye start tgahari smpi mlm kul 11pm.. capek bangat sharian kt atas jln.. igtkan sempat la tuka bj sblm raye kt medan.. rupenye smpi kt umh pun sharp kul 830pm.. terus amek adik n teruskan konvoi ke umh cik zura n cik khamsiah.. tp yg pntg, puas ati sgt sbb dpt mghadiri sume majlis.. wlupun tensen skejap sbb lame stay kt ampang.. disebabkan trafic jam yg very2 bad (area umh yann tu).. nk aje aku kuar kete n lempang sorang2.. hahahhaa.. mne xtensen, msg2 langgar lampu ngn selambe nye.. paneh btol aku dibuat nye.. da la nk pecut blk ke medan dlm mase 30mnt aje.. lps dpt kuar dr kepompong jam tu, aku pun terus naik akleh highway n pecut nth bpe km per jam pun aku da xsedar.. seb baik aku smpi medan ngn selamatnye.. alhamdulillah.. perut aku hrtu pun naik bape inch.. sbb asik mamam aje.. kalu xmamam baik xpaya g beraye btol x? dpt lak pekena ngn mihun sup cik hani, lontong cik zura n mee kari cik kham mmg sampai mjilat pinggan ehheehee.. mlm jumaat ni lak ade konvoi ke umh cik azie n cik ekin (smtms) kt kajang n gmbak.. tp aku rs mcm xpat nk pegi sbb kne trn jhr.. bakal cousin kt pengerang tu wat knduri kawen pulak.. mggu dpn pun ade event lg tuk skolah medan n seksyen 18.. 17hb kt umh cik pae n esoknye 18hb kt umh cik huda mahat.. wah raye taun ni mmg mkn beso nmpknye.. mkn disana sni hehehhe.. umh aku pun da open 1st weekend raye hrtu tp aku xpat nk jmput mbe2 skola sbb aku pun xde kt umh.. hoohohoho.. aku g beraye umh tunang kt kota tinggi.. tp xpe, nti aku jmput korang mkn besar time knduri kawen aku bln 3 nti k.. kt bwh ni ade la sket gmbo2 time konvoi hrtu.. slmt thibur ye..


2.00pm - 2.40pm
pick up time @ LRT tmn jaya to seksyen 20, S.Alam
from left - ME, yann, shamz

2.40pm - 3.40pm
majlis sambut menantu (abg aqiesh) @ dewan alamanda sek 20, S.Alam
from left - shamz, aqiesh, yann, ME

4.30pm - 6.30pm
1st group yg smpai kt umh cik hani @ bkt permai, Cheras
from left - yann, ME, hani koop, botak, shamz

6.25pm
3 hero smtms
from left - wan jawa, abab, botak

6.25pm
sesi melantak
from left - azie, sarah, shamz, leen

8.40pm - 9.30pm
beraya sakan di umh cik zura @ tmn medan, PJ
behind - ct qhodijah, ME, azura arbaee
front - ain sahid, syazwana, zaimah, ct azura

9.30pm - 10.30pm
beraya pulak di umh cik kham.. selang bape pintu je ngn cik zura
behind - shafika, zaimah, ct qhodijah, ct azura, khamsiah, faizul
front - ME, ain sahid, syazwana, hafeziv, mad nor

P/s: next event, tggu serbuan kami jeng3.. =D

Friday, October 2, 2009

..any open house??


sambung lg topik smlm.. gmbo kt bwh ni sempena ramadhan yg lalu, majlis buke pose smtms 02/03 di Alamo Bistro @ Kelab Sultan Sulaiman, Kg Baru.. tp xsempat nk edit, js masukkan gmbo yg asal je.. bz sket nk arrange tuk event esok, 03102009.. antaranye adalah.. jeng3~

1.00 pm -2.30 pm: majlis psandingan abg Balqiesh a.k.a aqiesh @ dewan Alamanda Sek 20, Shah Alam
4.00 pm - 6.00 pm: rumah terbuke by hani koop @ tmn bkt permai 2, cheras, KL
8.30 pm - 9.30 pm: rumah terbuke by azura arbaee @ tmn medan, PJ

so sape2 yg nk follow skali tu sile la roger me scepatnye k.. lmbt tinggal.. hehehe..

kelab sultan sulaiman..

mula2 kne la letak gmbo org kuat kn? ni la die mr & mrs president..

ketibaan.. faezah n sharina

sesi pdaftaran..

rantau n naga bersama pasangan masing2..

wansu n pasangan

angah n pasangan

achik n pasangan

lupe lak name pasangan ni.. sowi ye..

mock n ayoi kajang

shidah n mizie

hani koop n sarah

mek reena n ilie nadrah

mizie n midun

syikin, mama n along

wansu, shidah, ecah n baiz

aishah, ain aimal, bard, ebab

topan bsama pasangan, bazli n nazri

angah, wani razak, syikin, mama, along

grup meja paling sopan n baek ati.. ohohooho

grup meja plg kuat melantak.. ehehe

bowt-thug, hani koop, mock n naga

ajib, cpoh, nazri n midun

wan jawa, leen, hani koop, angah n ilie

leen, ayoi n wan jawa

kaum hawa..

kaum adam..

p/s: pd yg tak tersiar gmbonye tu jgn bkecil ati ye.. gmbo byk sgt ler.. huhu.. pd yg xpat hadir pulak next event ade lg n jgn ketinggalan ye..

Sticky NOTE

http://www.emocutez.com
to all my followers & my silentz reader also..
click HERE for my wedding invitation..