Tuesday, May 25, 2010

aku yg bizi~


hai.. nama sy Gaga.. nk b'kenalan??
(jmpe ikan laga ni time nk anta borang ke Luas smlm..10rggt je..)

uishhh.. da lame jugak aku xpost entri br kt blog ni.. utk pgetahuan sume, hrni da genap 2bln 2minggu 5hr (26may2010) usia perkahwinan ku.. da abes bizi ngn majlis sndiri, kene bizi ngn majlis org lak.. mggu ni je ade 2jmputan - pasangan wan & leen dr skola teknik n shakila & bakal suami dr skola rendah.. insylh kalu xde aral melintang sampai la aku n asben ke mjlis korang tu sbb kbetulan kitrg ade kt kl skrg ni.. minggu dpnnye pulak majlis azura jamal kt dewan kelana jaya.. tp kmungkinan besar aku xpat dtg.. so nk mntak maap la awal2 ek.. ade rezki nti kita jmpe.. utk majlis odey & abe kt kuantan nti pun aku xpat nk promise dlu.. sbb skrg tgh bizi nk uruskan bisnes sate kt kota tinggi tu.. skrg ni aku tgh cuti sbb nk kemas brg2 kt umah pj ni.. tgk la betapa seleraknye bilik ni ngn hadiah2 yg dpt time kawen hrtu.. ade separuh lg kt umh kota tinggi.. kalu bisnes sate da setel nti br bley pk nk sewa umh pulak n angkut sumenye..


kotak rice cooker pun jd meja lappy.. isk3 teruk btol aku ni ;p

Sticky NOTE

http://www.emocutez.com
to all my followers & my silentz reader also..
click HERE for my wedding invitation..