Wednesday, April 7, 2010

..imegresen oh imegresen~


huhuhuhuhuhu.. slmt btemu kmbali.. smalam 06.04.10 genap sudah sbulan aku menikah ngn laki aku.. cptnye mase blalu.. skrg aku still lom decide nk terima offer job dr bos aku tu.. bkn pe, keadaan yg wat aku serba slh nk kmbali bkerja atau jd suri umh cm skrg smbil tlg famili laki aku meniaga sate.. ditelan mati mak, diluah mati bpk lak.. haish..!! yg tu ckp begitu, yg ni ckp begini.. knpius btol.. tp hrp2 la dwg sume dpt mghormati ape je kptsn aku nti.. oh ye.. aku, laki aku ngn bpk mertua aku g imegresen kt pekan rabu td.. rmi btol bsesak2 kt sne td.. smpi2 da pkul 11lebeh.. dpt lak num utk pkul 2ptg.. menganga la kejap kitrg td.. turun mkn nth bape kali.. akhirnye paspot siap pkul 5ptg, lgsg offday meniaga sate hrni.. yeehuuuuuu!! wat paspot tu pun tuk senang aku nk blk sgapore jenguk sedara mara belah laki aku kt sne nti.. kalu ade rezki bley gak terbang jauh sket.. honeymoon lg laaa.. hehehhehe..

428 minus 41 = ?? (nk kematu punggung kitrg menunggu..heheh)

break hours.. xtau nk watpe so kitrg decided tuk melepak di kaki 5 aje..

3 comments:

  1. ko g imigresen mane??

    hafeziv

    ReplyDelete
  2. imigresen pekan rabu kt JB..nape pit??

    ReplyDelete
  3. huh..mmg selamat kematu lah bontot tggu..hehehe...kalo imigresen PD agak kurang manosia wat urusan...jadi kne tgk tmpat jgk la sbenanya...(**agaknye lah...)

    ReplyDelete

Sticky NOTE

http://www.emocutez.com
to all my followers & my silentz reader also..
click HERE for my wedding invitation..