Friday, October 29, 2010

pukul 3pg~~


salam to all.. i noe sume org especially my silent reader mesti ternanti2 my entri kn? ye la da dkt 5bln jugak la aku xmenulis.. kalu dulu2 masa zaman muda (skrg semakin muda ok =p) teringat time cuti penggal akhir tahun.. naik je tahun br mula la tulisan aku senget benget mengalahkan cakar ayam.. tudung kt kpala pun mcm nk xnk je melekat kt kepala ni.. mne x nye, time cuti skolah da lame xmenulis la konon.. pakai tudung pun sekali skala je kan? xtau la u all cmne.. tu pasal la sume nye serba xmnjadi.. seb baik blog ni menaip kalau x cmne la gamaknye tulisan aku.. 5bln tu..huhuhuhu.. ape la yg den merepek pg2 buta ni..??

skrg jam kt laptop da pukul 3.45am.. pukul 3 pagi (nyanyi cm lagu p.ramlee tu.. maklum la skrg kan bln kenangan beliau..) cait!! merepek lg~~ sbnrnye aku br je abes mengemas tudung2 ku & preparing utk bazaar esok sambil mengupdate juge di blog (BISMINA COLLECTION) tu yg jd agak kemerengan sket tu.. pnat jugak la mengemas walaupun stok xbyk mcm org len.. haishhhhhhh cmne la keadaan kami esok ye.. msti klaka sbb ni la 1st time nk bkk bazaar.. selama ni on9 shop je.. skrg ni ade rezki sket nk kuar modal.. so sape2 yg da dkt kt area kota tinggi ni jmput2 la menjenguk kami di bazaar kota tinggi (Jalan Sungai, kat jambatan) setiap hr jumaat, sabtu & ahad ye.. cr je khemah yg ade signboard Bismina Collection tu.. kalau da jmpe jgn xreti membeli belah bersama kami pulak.. stok sume cun2 belaka & semestinye ade menawarkn diskaun juge.. kami juge akan buat reward point yg masih dlm pembikinan lg.. tp jgn risau sape2 yg penah membeli belah dgn kami sblm ni pun otomatik dpt point dr pembelian sblm ni.. nanti kan je ok.. tu la tanda pghargaan kami.. so jgn lupe utk serbu kami di bazaar & juge di blog: www.bismina.blogspot.com =) JUMPE LAGI

2 comments:

  1. lama sungguh xdengar cite ko kan....
    moga Allah sentiasa limpahkan rezeki kat ko...
    amin....

    ReplyDelete
  2. amin..tenkiu2..
    ko pun makin berseri2 skrg..
    slmt pgntin br ye cik zai..
    pasni kne pggl pn zai pulak..huhu
    insylh aku dtg knduri ko nti..

    ReplyDelete

Sticky NOTE

http://www.emocutez.com
to all my followers & my silentz reader also..
click HERE for my wedding invitation..