Monday, July 6, 2009

knduri lagi..fuhhh~


ni la aktiviti aku n famili sbtu n ahad smlm.. hr jumaat kul 6ptg lps aku blk kje, terus gerak ke serting hilir, umh maklong aku sbb sbtu esoknye cousin aku, cik ekin nk btunang.. penuh ngn kehijauan hhoohohoo.. pas knduri je ade sesi basah lak, anak2 buah bermandi manda dlm kolam kecik, klaka btol.. esoknye lps knduri setel kami pun gerak pulang ke pj.. then kitrg smpat singgah kt ulu bendul jap tuk melahap doyan 'durian la..' n smbil meneruskan sesi fotografi kami.. sile kan mnjamu mata ye..



P/s: kalu nk off sound kt slide ni, just click kt symbol speaker kt left side bw h tu.. thx 4 viewing..

No comments:

Post a Comment

Sticky NOTE

http://www.emocutez.com
to all my followers & my silentz reader also..
click HERE for my wedding invitation..