Thursday, August 20, 2009

..salam ramadhan~


salam ramadhan di ucapkan kpd mak, abh, abg, adik serta keluarga tunang tsayang.. dgn ucapan 'jgn ponteng2 ye'.. hoohohooho.. cm ape je ucapan cmtu kn? hehu.. hrni tgk anak bulan.. kalu die kuar bmakne sume umat islam kt malaysia ni akan menyambut bulan ramadhan yg mulia pd esok hr.. so start mlm ni, lmpu umh2 jiran pun msti akan terang smpi pg.. mklumla nk bsahur.. aku da praktis sminggu awal da.. hehehe.. memandangkan hrni tgk anak bulan, aku pun melantak sakan la lunch td.. tgk atas meja aku tu.. tp sowi la geng, gmbo tpakse di'blurr'kan sbb ehem2.. hehehe meja ku yg amat kemas katekan.. malu i.. hehhee.. memula td nk pegi mcd.. cr drive tru tp xjmpe lak kt shah alam ni.. kfc manyak la.. tp da niat nk mamam burger kt mcd.. lgpun lunch time tgh murah.. n disebabkan xjmpe2 gak n malas nk park kete, tetibe teringat burger king kt xtreme park tu.. terus ku pandu lalu disitu dan memesan burger.. malangnye sbb xde offer wit aku pun kopak.. hahhaha tp xpe la da order pun xkan nk cabut lak.. ku t'pakse'kan diri mbayo bill.. time collect burger tu, miss cashier tu bg ice cream nth ape flavor nth.. dlm ati aku kate 'bile mase lak aku order menatang ni? aku silap order ke die slh bg order?'.. lastly die ckp ice cream tu burgerking bg free smpena bln kemerdekaan.. oic t'jawab la sgala psoalan dibenakku akhirnye.. cm tau2 je minah ni.. hehehe.. aku blk aku pun melantak la sorg2.. cm ni la khidupan aku yg xde teman sekerja.. opis ni da mcm opis bapak aku pulak.. kalu aku xkeje pun xde sape yg tau.. hohoho.. my head boss pun penah ckp dlu2.. die kate kalu aku xnk dtg opis xpe asalkn bley connect tenet dr umh.. nti la boss, satu hr nti akan ku pasang jua line tenet kt umh tu.. pakkal kt umh tu cpu da rosak.. kalu x mak aku je yg asik kongker wat maen game.. bese la suri rumah yg paling setia.. alamatnye xmakan la kami anak banak kalu die da ngadap pc jek.. hehehe.. sowi mom, ni da t'lari' tajuk asal da ni.. ape2 pun slmt b'pose kpd sume umt islam kt dunia ni waimma di mana jua kalian berada.. marila kite same2 memanfaatkan bulan yg mulia ini.. moga diberkati ALLAH swt.. amin~

serabut giler meja aku.. hahahha..

ice cream free..

No comments:

Post a Comment

Sticky NOTE

http://www.emocutez.com
to all my followers & my silentz reader also..
click HERE for my wedding invitation..