Thursday, January 28, 2010

First Giveaway : KhairunKraf


hrni boss outstation to penang.. so bley la merayau jap n usha ape blogger laen tgh update.. mcm2 crite ade.. smbil tu tgh cr idea nk wat diy guestbook tuk majlis kawen aku nti.. usha sane usha sni tetibe tjumpe 1 entri ni,
"JOIN my Giveaway!!
Will be close 31 January 2010..
Click here or click image sebelah kiri (yang ada pic buger,etc)

Kalau makin ramai yang join, saya tak akan ragu-ragu nak tambah hadiah saguhati,
hadiahnya...rahsia..tunggu...

Hadiahnya ialah CAR SIGN"

waaaaahhhh.. mcm menarik aje.. tgk kreativitinye mghasilkan idea2 tuk car sign tu pun mmg dasat2 belaka.. xpercaya?? tgk pic kt bwh ni..

my 1st ranking.. like it very much!

yg ni pun not bad.. tggu da beranak nti nk order kt sni.. hehe

more car sign yg lawo2: here

so i've decided tuk join contest ni jugak.. saje suke suki mne tau ade rezeki bley menang.. wahhh gitu.. doa2 kan la ye.. ape2 pun kite tggu je la ape kputusannye nti.. pd u all yg nak join pun still available lg, b4 31hb jan 2010.. just click dis n enjoy urself.. =)

kt bwh ni adlh cara2 tuk join contest beliau..


1) Jadi follower beliau
2) Link kan blog beliau dalam blog list u all..
3) Buat 1 post dalam blog u all tentang giveaway ni.. jgn lupa letak pis atas tu sekali.. then, letak link http://khairuncraft.blogspot.com/ kat post tu ye..
4) Copy pic kt atas tu, dan letak jugak kat side bar blog u all.. biasa org guna html kan.. ni kira u all add image la kat ruang "Add a Gadjet" yang edit layout tu..
5)Tinggalkan comment kat post ni, link yang u all dah buat post pasal giveaway ni..

My CAR SIGN wording:
MRSBONG nak join giveaway!
Word: We're just MARRIED!
Color:
pink (of cos.. ngeeee)

P/s: Kalu xmenang pun xpe, i totap nk order jugak nti.. thx khairuncraft =)


No comments:

Post a Comment

Sticky NOTE

http://www.emocutez.com
to all my followers & my silentz reader also..
click HERE for my wedding invitation..