Friday, June 19, 2009

Astro :: Making Your Life Richer

today aku subscribe channel br.. cm besh je time aku tgk WARNA kt umh tunang aku last week.. tp yg xbeshnye astro ni suke rewind siaran yg same jek n total bill pun makin btambah la pasni.. xpe la bkn aku yg bayo pun.. ho3.. bsiap sedia utk ketawa.. kih3..
http://www.emocutez.com
Astro CITRA Channel 131
Alami aneka seleksi filem blockbuster yg menawan hati

Astro WARNA Chanel 132
Ketawa tanpa henti dengan macam2 program komedi yg menggelikan hati


B4U Channel 133
Rasai kehangatan rempah-ratus barisan filem Bollywood popular

Photobucket

4 comments:

  1. memang best channel ni.. tapi kalo dah ulang 30-40 kali mau jadik tensen nengok nyer..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hmmm.. baca blog saya tajuk SHOUTMIX tau.. hope you like the idea..

    http://muhaimin86.blogspot.com/2009/06/shoutmix.html

    ReplyDelete

Sticky NOTE

http://www.emocutez.com
to all my followers & my silentz reader also..
click HERE for my wedding invitation..