Sunday, June 21, 2009

Weekend


my last weekend fix jugak la sbb ade jmputan kt cheras.. my tunang gerak dr kota tggi hr jumaat pg.. smpai opis aku dlm kul 5ptg cmtu.. bkk je pintu tewos tpacul muke die.. len yg aku tggu len lak yg dtg sbb aku tgh tggu client amek brg paintball.. klaka pun ade time tu..

then aku ajak die tgk on9 tv dlu smntara tggu client..


pastu kitrg g mkn kt kdai bwh then tewos pulang.. pas anto abh g kje, kitrg pun siap2 utk kuar jln2 cr mkn.. mlm tu kitrg dinner kt irc2u kt danau.. xde la lapo sgt sbb da ade org tsayang kt sisi kan? ala phm2 je la.. tp kitrg tibai kasi abes n licin gak.. xbaek mbazir tau.. ehehe..


pastu g jejalan jap cr ape yg patut.. die belikan jersi tuk beday mbe die, faka 20jun (yg penah nk ngorat mbe aku, yan tu la..) hehe.. hepi beday faka n swet 27th.. aku lak beli selai skirt labuh itam putih.. suke lak aku tgk rita rudaini selalu pki.. hehe.. aril ngn yazid pun ade tgh shoping kt situ.. kitrg smpi umh dlm kul 3pg..
esoknye pas amek abh dr tmpt kje kul 7pg, kitrg pau abh beli sarapan.. hohooho.. amek kesempatan nmpk.. then kitrg siap2 tuk berangkat ke cheras.. lokman ni dlu clasmate tunang aku time kt FIM.. mknenye die ni di kire chef juge ler.. lauk knduri pun sndiri bikin.. kompang pun pki mp3 je.. hehe.. senang kate knduri die ala2 buget gitu tp totap meriah la.. ok la tu skadar nk mnymbut menantu je.. xder la mbazir sgt..

then ptg tu dlm kul 2lebeh kitrg gerak g umh yan.. nk jmpe abg die nk discuss tuk our wedding lak.. hohoohoh.. rs cm tercepat sgt lak sbb date pun lom booking lg.. tp sbb pk my tunang duk jauh, bley la survey2 ape yg patut smntra die ade kt kl ni.. xmo la jd cm time tunang hrtu kelam kabut je.. (sowi kt mbe2 sume xpat nk ajak hrtu.. kawen nti aku roger korg sume k.. jgn xdtg suda hehe.. ) tp ptg tu xpat discuss lame sbb kne blk nk anto abh aku g kje.. smpi umh seb baik on time.. kalu x mc lak bapak aku tu.. slmt hr bapa bah.. u're my HERO =)
then mlm ni kitrg x g memane pun sbb td ade jmpe my bro, die ajak kuar mlm ni, mklum la mlm mggu..so ktrg ajak adik aku, pika g pasar mlm je.. n mlm tu kitrg order dominos.. kul 8stgh kitrg br dinner.. pas da kebuntangan kitrg pun da mamai n tertdo.. my bro blk dlm kul 12 tp xpat kuar pun sbb aku da tdo nyenyak.. sian dwg sbb aku , tpakse cancel plan.. sowi bro!!

pg esoknye mcm bese amek abh blk kje.. plan kitrg nk g men boling lak.. ajak pika skali g plaza alam sentral.. n da winner is ~ ME!!! dengan jatuhan pin sebanyak 90.. hohoho.. cm xcaye je sbb mule2 aku last skali.. skali aku pecut rasakan gegarannye.. tp tunang aku ckp, die saje je nk bg can aku menang..siot je hahahha.. dlm pada tu, aku saje praktis tuk dis week punye game ngn dak2 teknik aku kt ampang point.. insylh nti aku join korg k.. pastu kitrg g karoke tuk menyumbangkan suara yg agak sumbang tu.. hahhaa.. pas mkn kami blk dlm kul 3lebeh.. mak abh ajak g jln2 kl pas asar tp aku ketiduran pulak cm hampeh je.. tp xper la 2hr ni aku da ckp hepi bsama tunang tcinta.. chewah2.. die da beli tiket mlm ni kul 12pm.. kitrg gerak dr umh kul 9.30pm n dinner kt mc'd.. seb baik pau abah den, bleh la save buget sket.. kui3.. smpi pudu je da kul 11pm.. pas anto die nek bas kami pun bgerak pulang.. blk2 je tewos men crazy taxi jap.. nk mlepaskn gian la tu.. pas da rs penin2 tu aku pun tewos tdo.. kroh kreh kroh kreh.. slmt mlm..
Photobucket

2 comments:

Sticky NOTE

http://www.emocutez.com
to all my followers & my silentz reader also..
click HERE for my wedding invitation..